Τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge στα καταστήματα Vodafone

by George Polyzos • On 20-03-2015 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

GALAXY S6_Black Dynamic 21

Από σήμερα, 20 Μαρτίου, και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge.

Παράλληλα, οι καταναλωτές θα μπορούν να προ-παραγγείλουν τα νέα smartphones είτε μέσω της αλυσίδας καταστημάτων της Vodafoneή μέσω του Vodafone eShop.

Επιπλέον, η Ομάδα Internet της Vodafone πιστοποιημένη από την Samsung ως Samsung Galaxy S6 professionals, θα βρίσκονται εκεί για να δείξουν στο κοινό τις δυνατότητες των συσκευών αλλά και το εκπληκτικό design τους που θα εντυπωσιάσει.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή που ξεκινάει από τα 769 ευρώ και 899 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop. Οι πελάτες που θα τα προ-παραγγείλουν μέσα από το Vodafone eShop, ξεκινώντας από τις 20 Μαρτίου, θα πάρουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή Samsung, αξίας 49,90 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S6  στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S6-32GB  και για το Samsung Galaxy S6 edge στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S6-Edge-32GB

[Δ.Τ. Vodafone]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons