Τα νέα Alienware ανοίγουν με… ένα βλέμμα

by Nikos Kaimakamis • On 02-09-2016 • AT 2:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

alienware ifa copy

Τα νέα gaming laptop της σειρά Alienware της Dell έχουν βάλει ως στόχο τους να μας πείσουν για την… ορθότητα του ονόματός τους.

Τα νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα με οθόνη 13, 15 και 17 ιντσών, με το πρώτο μοντέλο να είναι εφοδιασμένο με την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1060, το δεύτερο να έχει την κάρτα GTX 1070 και το κορυφαίο μοντέλο την GTX 1080. Και τα τρία μοντέλα μπορούν να υποστηρίξουν εφαρμογές και παιχνίδια virtual reality, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στη συρρίκνωση των εξωτερικών διαστάσεων, έτσι ώστε το μοντέλο των 17 ιντσών της οικογένειας Alienware να μην ξεπερνά σε πάχος τα 30 χιλιοστά.

alienware slim copy

Τα νέα Alienware έχουν κάμερες με Windows Hello, οι οποίες ξεκλειδώνουν το κάθε laptop με το βλέμμα και το Tobii eye tracking software για εντοπισμό του βλέμματος του χρήστη. Από τα gaming αυτά μηχανήματα δεν θα μπορούσε να λείπει και το λογισμικό G-Sync για την απρόσκοπτη προβολή gaming περιεχομένου σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

alienware back copy

Στο εσωτερικό των νέων μοντέλων της οικογένειας Alienware υπάρχουν τετραπύρηνοι επεξεργαστές Intel Core i7 οι οποίοι μπορούν να φτάσουν σε χρονισμό μέχρι και τα 4.1 GHz, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να φτάνει το 1 TB και τη μνήμη RAM να μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 32 GB, ανάλογα με τη διαμόρφωση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons