Τα μέλη του Xbox Insider Program θα μπορούν να στείλουν δώρα

by Nikos Kaimakamis • On 23-10-2017 • AT 9:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Ένα νέο χαρακτηριστικό θα αποκτήσουν τα μέλη του Xbox Insider Program, τα οποία θα μπορούν να στέλνουν δώρα μεταξύ τους. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Digital Trends, τα μέλη του Xbox Insider Program εδώ και καιρό ζητούσαν να έχουν αυτή τη δυνατότητα και όλα δείχνουν ότι θα την αποκτήσουν με ένα μελλοντικό update. Ουσιαστικά, οι κάτοχοι ενός Xbox One θα μπορούν να στέλνουν ο ένας στον άλλο ως δώρο περιεχόμενο, το οποίο δεν θα μπορεί παρά να είναι κάποιος τίτλος παιχνιδιού.

Στη λίστα με τους διαθέσιμους τίτλους προς εξαγορά θα μπορεί κανείς να βρει ένα κουμπί που θα επιτρέπει να σταλεί ένας τίτλος σε κάποιον άλλο χρήστη ως δώρο.

Ο παραλήπτης του δώρου θα λαμβάνει έναν κωδικό που θα μπορεί να πληκτρολογήσει για να εξαργυρώσει το δώρο του. Όλα τα στοιχεία για την εξαργύρωση του κωδικού θα είναι διαθέσιμα στο λογαριασμό του Xbox του κάθε χρήστη, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει και η αντίστοιχη πληροφόρηση μέσω email.

To update του φθινοπώρου για το Xbox εκτιμάται ότι θα έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα ενεργοποιημένη για όλους τους κατόχους του Xbox. Η Microsoft δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, αλλά η παροχή της δυνατότητας στους Xbox Insiders θεωρείται ότι είναι η επιβεβαίωση για αυτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons