Τα Meizu M3X και Pro 6 Plus εμφανίζονται στο Geekbench

by Nikos Kaimakamis • On 30-11-2016 • AT 11:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

meizu-pro-6s_1

Σε sites που δημοσιεύουν αποτελέσματα benchmarking εμφανίζονται τα Meizu M3X και Pro 6 Plus, αποκαλύπτοντας τον εξοπλισμό τους. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το Meizu M3X θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή MediaTek Helio P20, ο οποίος θα έχει οχτώ πυρήνες χρονισμένους στο 1.6 GHz και μνήμη RAM 3 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος δεν καθορίζεται, ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 6.0.1 Marshmallow.

Ένα άλλο μοντέλο που έκανε την εμφάνισή του στα benchmarking sites είναι το Meizu Pro 6 Plus, για το οποίο αναφέρεται ότι χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή οχτώ πυρήνων, με χρονισμό 1.48 GHz και μνήμη RAM 4 GB. Και σε αυτή την περίπτωση το λειτουργικό σύστημα είναι Android Marshmallow, ενώ θα υπάρχει και εδώ το Flyme user interface της Meizu.

Meizu-M3-Max_14

Οι περισσότερες πηγές στο Διαδίκτυο θέλουν την Meizu να αποκαλύπτει σήμερα ένα άλλο μοντέλο, το Meizu X, το οποίο θα έχει δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X20, με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 GB. Στις αρχές Δεκεμβρίου, η Meizu αναμένεται να παρουσιάσει το Meizu M5 Note, με οχταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και μνήμη RAM 3 GB.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η Meizu θέλει να κάνει επίθεση στην αγορά των smartphones με πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons