Τα Meizu Halo συνοδεύουν με φως την ακρόαση μουσικής

by Nikos Kaimakamis • On 04-05-2018 • AT 10:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα ακουστικά της Meizu έχουν ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και μπορούν να δημιουργούν ένα ενδιαφέρον φωτεινό αποτέλεσμα.

Με το φωτισμό τους ενεργοποιημένο, τα ακουστικά Meizu Halo, θα μπορούν να λειτουργούν για 5 συνεχόμενες ώρες, ενώ με τον φωτισμό απενεργοποιημένο, μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιεί για 15 ώρες. Για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία τους, αρκεί 1.5 ώρα. Η φωτεινή λειτουργία βασίζεται στην ειδική τεχνολογία της Corning, με το υλικό Fibrance, το οποίο είναι ένα είδος γυαλιού που μπορεί να στρίβει και να κάμπτεται.

Όποιος φορά τα ακουστικά της Meizu, μπορεί να τα χειριστεί με ένα ειδικό slide χειριστήριο, το οποίο επιτρέπει στη φωτεινή λειτουργία να ανάβει ή να σβήνει, ενώ ταυτόχρονα μέσω του χειριστηρίου αυτού μπορεί κανείς να ρυθμίζει την ένταση του ήχου, τις διαδικασίες ζεύξης του Bluetooth, αλλά και τις τηλεφωνικές λειτουργίες. Μέσα από μία ειδική εφαρμογή για smartphones, μπορεί κανείς να αλλάζει τα φωτεινά μοτίβα των ακουστικών.

Τα ακουστικά της Meizu έχουν ξεκινήσει να πωλούνται από τα τέλη Απριλίου στην Κίνα σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ. Η Meizu δεν είχε δώσει, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πληροφορίες για το εάν προτίθεται να διαθέσει το συγκεκριμένο προϊόν και σε αγορές εκτός των Σινικών τειχών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons