Τα καταστήματα Public συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»

by George Polyzos • On 05-02-2015 • AT 11:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

tablet-user

Η αλυσίδα Public ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» για τη μείωση του ψηφιακού χάσματος και την παροχή ισότιμων ευκαιριών μέσω πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, τα Public θα προσφέρουν μέσω των προγραμμάτων της Wind στους δικαιούχους τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή ένα tablet ή ένα φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop αξίας μέχρι 230 ευρώ, σταθερή ή κινητή διαδικτυακή ευρυζωνική σύνδεση και υπηρεσίες συμβουλευτικής ενημέρωσης κατ’ οίκον.

Τα Public θα εξυπηρετούν τους 289.000 πολίτες από τα καταστήματα τους που βρίσκονται εντός των Περιφερειών της Δράσης «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» στις πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Ορεστιάδα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Πάτρα, Πύργος, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά, Καβάλα, Αγρίνιο, Άργος, Κόρινθος, Καλαμάτα.

Δείτε όλες τις προσφορές για τους δικαιούχους εδώ: http://www.public.gr/psifiaki-allileggyi/prosfores-dikaiouxon/

Η δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» προϋπολογισμού 100.000.000 Ευρώ, σχεδιάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και υλοποιείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας (Ε.Δ.Ε.Τ. Α.Ε.) σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΕΤΠΑ.

Οι πολίτες θα μπορούν να εκτυπώσουν το κουπόνι «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» από το site www.e-inclusion.gr και να επισκεφθούν ένα από τα εγκεκριμένα καταστήματα για να αποκτήσουν τα παραπάνω προνόμια.

[Δ.Τ. Public]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons