Τα καλύτερα tablets ψυχαγωγίας της Lenovo

by George Polyzos • On 13-12-2015 • AT 11:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

YOGA TAB 3 PRO (7)

Η Lenovo παρουσίασε τη νέα σειρά από τα βραβευμένα Yoga tablets, η οποία περιλαμβάνει τα μοντέλα Yoga Tab 3 Pro και Yoga Tab 3.

Το κορυφαίο προϊόν της σειράς, το Yoga Tab 3 Pro, έχει έναν προτζέκτορα που προβάλλει εικόνα 70 ιντσών σε οποιονδήποτε τοίχο ή οροφή, μετατρέποντας οποιοδήποτε σκοτεινό δωμάτιο σε home theater.

Επιπλέον, συνοδεύεται από τέσσερα μπροστινά ισχυρά ηχεία JBL για να παράγει ήχο υψηλών οκτανίων, και για πρώτη φορά, μια μοναδική εμπειρία Dolby Atmos μέσω των ηχείων του, η οποία δημιουργεί μία αισθητική του ήχου που κινείται και στις τρεις διαστάσεις γύρω από τον ακροατή.

YOGA TAB 3 PRO (5)

Η οθόνη του είναι διαγωνίου 10,1 ιντσών, ανάλυσης QHD (2560×1600) με πυκνότητα 299 pixels ανά ίντσα, η οποία προσφέρει αισθητά καλύτερη ποιότητα πιο ζεστά χρώματα με την τεχνολογία Smart Display.

Το Yoga Tab 3 Pro είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ η πίσω πλευρά διαθέτει δερμάτινη υφή, διατηρώντας τον εξαιρετικά λεπτό του σχεδιασμό. Επιπλέον, διατίθεται η λειτουργία Smart Window 2.0 για εμπλουτισμένο multitasking.

YOGA TAB 3 PRO (6)

Από την πλευρά του το Yoga Tab 3 διατίθεται σε δύο μεγέθη οθόνης, στις 8 και 10 ίντσες, διαθέτοντας μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 18 ωρών και υποστήριξη 4G. Η οθόνη είναι ανάλυσης HD, ενώ διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, ενώ το βάρος του φθάνει στα 466 γραμμάρια.

Επιπρόσθετα, τα μοντέλα Yoga Tab 3 στις 8 και 10 ίντσες είναι ιδανικά για ψυχαγωγία διαθέτοντας μία νέα περιστρεφόμενη, κατά 180 μοίρες, κάμερα με έλεγχο μέσω κινήσεων, ιδανική για φωτογραφίες και βίντεο.

Το Lenovo Yoga Tab 3 Pro είναι διαθέσιμο σε Puma Black, ενώ το Yoga Tab 3, στις 8 και 10 ίντσες, κυκλοφορεί σε Slate Black.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons