Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στα καταστήματα Cosmote

by George Polyzos • On 10-10-2015 • AT 9:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

CosmoteEventPhoto02

Την ευκαιρία στους φίλους της Apple να γνωρίσουν από κοντά τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, έδωσε η Cosmote στο κατάστημά της στην Πανεπιστημίου, με αφορμή την πρώτη μέρα εμπορικής διάθεσης των νέων συσκευών.

Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, διαθέτουν πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ είναι διαθέσιμα σε χρυσό, γραφίτη, ασημί και ροζ-χρυσό.

CosmoteEventphoto04

Η τιμή του iPhone 6s ξεκινάει από 789 ευρώ, ενώ του iPhone 6s Plus από 899 ευρώ και διατίθενται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote, από το εμπορικό δίκτυο καταστημάτων των OTE, Cosmote, Γερμανός.

«Στην Cosmote συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτουμε, με δύο ακόμα κορυφαίες συσκευές. Τα νέα iPhone είναι σημαντικά βελτιωμένα από τους προκατόχους τους και αναμένεται να ενδυναμώσουν τη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Οι δύο προηγμένες συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ και σε συνδυασμό με το γρήγορο δίκτυο της Cosmote, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Με απίστευτες ταχύτητες έως και 300Mbps, η χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών γίνεται ακόμα ευκολότερη, ενώ η λήψη μεγάλων αρχείων ολοκληρώνεται ασύλληπτα γρήγορα», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons