Τα Here Maps αλλάζουν όνομα σε Here WeGo και ανανεώνονται

by Nikos Kaimakamis • On 29-07-2016 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

here wego maps

Από το σκέτο Here Maps, πλέον οι χάρτες μετονομάζονται σε Here WeGo, με ανανεωμένα χαρακτηριστικά και σχεδιασμό. 

Μπορεί η απλή αλλαγή ονόματος των Here Maps σε Here WeGo να μην είναι η σημαντικότερη είδηση, αλλά δείχνει τον αέρα ανανέωσης που πνέει πλέον στην υπηρεσία πλοήγησης, με αλλαγές στο σχεδιασμό των χαρτών να περιλαμβάνονται στο πλήρες μενού, καθώς και νέες υπηρεσίες να προστίθενται. Πλέον, με το που ανοίγει κανείς την εφαρμογή, υπάρχει μία προτροπή “Where To”, η οποία ζητά από τον χρήστη να βάλει τον προορισμό του και η εφαρμογή θα αναλάβει να τον οδηγήσει εκεί.

here_wego

Οι Here maps προσφέρουν εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να φτάσει στον προορισμό του, ενώ υπάρχει και η παράλληλη χρήση της υπηρεσίας Car2Go μέσα στους χάρτες, η οποία αναλαμβάνει να συντονίσει την εύρεση συνεπιβατών για ένα αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης που πηγαίνει σε έναν προορισμό. Σε μεγάλες πόλεις υπάρχει ενσωματωμένη πληροφορία για υπηρεσίες ταξί, ενώ οι ανανεωμένοι χάρτες Here προσφέρουν αναλυτική πληροφόρηση για τις αστικές συγκοινωνίες σε 1300 μεγάλες πόλεις του κόσμου, μαζί με τη δυνατότητα της δορυφορικής πλοήγησης σε αυτές.

Υπάρχει και ζωντανή πληροφόρηση για τις συνθήκες κυκλοφορίας σε 52 διαφορετικές χώρες του κόσμου, κάνοντας το Here WeGo maps να διατηρεί τα σκήπτρα του καλύτερου προγράμματος πλοήγησης.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons