Τα gaming στοιχεία των Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 01-07-2015 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

windows10-gaming-features

Στο τελευταίο preview των Windows 10 φαίνονται αναλυτικότερα όλα τα gaming χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού σε συνδυασμό με το Xbox. 

Η εφαρμογή Xbox στα Windows 10, θα έχει επανασχεδιασμένο κομμάτι My Games, ενώ διαφορετικά και βελτιωμένα θα είναι τα στοιχεία της διαχείρισης του λογαριασμού, μαζί με τις δυνατότητες διαμοιρασμού. Οι ιδιοκτήτες μίας κονσόλας Xbox One θα μπορούν να κάνουν streaming παιχνιδιών από την κονσόλα προς το PC.

Στο μενού My Games δεν θα εμφανίζονται μόνο τα παιχνίδια που υπάρχουν κατεβασμένα από το Windows Store, αλλά και όλα τα εγκατεστημένα παιχνίδια στον υπολογιστή. Θα υποστηρίζονται τα Game Hubs, όπου θα μπορεί κανείς να δει όσους κάνουν streaming ενός παιχνιδιού. Ο διαμοιρασμός των achievements και όλων όσων έχουν γίνει σε ένα παιχνίδι είναι εύκολο, ενώ οι φίλοι στο Xbox μπορούν να δουν μικρά clips από το gameplay.

Τα avatars του χρήστη ονομάζονται πλέον Xbox Avatars, με την αντίστοιχη εφαρμογή να φροντίζει για την δημιουργία της εικόνας του ψηφιακού σας αντιπροσώπου. Με τον λογαριασμό Windows 10, μπορεί κανείς να κάνει sign in σε ένα Xbox Account, ή να δημιουργήσει ένα. Όλα αυτά είναι ήδη διαθέσιμα στην έκδοση preview Build 10158 των Windows 10, με την έκδοση Xbox 6.6.27004.00000. 

Όσο πλησιάζουμε προς την 29 Ιουλίου, θα γίνονται γνωστά όλο και περισσότερα στοιχεία για το νέο λειτουργικό σύστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons