Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ υποστηρίζουν το Google DayDream

by Nikos Kaimakamis • On 01-08-2017 • AT 2:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus υποστηρίζουν πλέον την πλατφόρμα virtual reality του Google DayDream μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης.

Με την αναβάθμιση είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί είτε το Samsung Galaxy S8, είτε το Galaxy S8 Plus μέσα στο κράνος Google DayDream, υποστηρίζοντας πλήρως την υπηρεσία. Η Google ανακοίνωσε ότι τα νέα κινητά της Samsung μπορούν να λειτουργήσουν με το DayDream, ενώ ήδη κάποιοι κάτοχοι των νέων μοντέλων της Samsung δηλώνουν ότι έχουν δει το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης διαθέσιμο στη συσκευή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή της Google να ανοίξει την πλατφόρμα DayDream για τη ναυαρχίδα της Samsung αποτελεί ένα χτύπημα στο Oculus που έχει βασιστεί στη συνεργασία με την Samsung για την προώθηση του mobile Virtual Reality. Το πλεονέκτημα του Google DayDream είναι ότι το κράνος της διατίθεται σε πολύ προσιτή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το άνοιγμα προς τη Samsung από την πλευρά της πλατφόρμας DayDream είναι ένα βήμα υλοποίησης της υπόσχεσης της Google να φέρει σε επιπλέον 11 νέα smartphones τη VR πλατφόρμα της.

Η τιμή του Google DayDream είναι στα 79 δολάρια στις ΗΠΑ, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 59 δολάρια τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές στο πλαίσιο μίας ειδικής προωθητικής ενέργειας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons