Τα έξυπνα γυαλιά Moverio BT-300 της Epson

by Nikos Kaimakamis • On 24-02-2016 • AT 3:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στο MWC 2016, η Epson παρουσίασε ένα ζευγάρι έξυπνα γυαλιά, τα Moverio BT-300 Smart Glasses που χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες προβολής. 

Στα έξυπνα γυαλιά της Epson, υπάρχουν δύο οθόνες Si-OLED, όνομα που προκύπτει από τις λέξεις Silicon Organic Light Emitting Diode, μία τεχνολογία που -σύμφωνα με την Epson- είναι ικανή να προβάλλει βαθείς τόνους του μαύρου χρώματος για ακόμα καλύτερη απόδοση των χρωμάτων. Δεν υπάρχει μόνο η δυνατότητα προβολής εικόνων, αλλά και ολογραμμάτων με τα Moverio, ενώ οι πληροφορίες και οι εικόνες που θα προβάλλονται στους φακούς θα μπορούν να μπλέκουν πιο αρμονικά με το περιβάλλον.

Στο εσωτερικό των γυαλιών της Epson υπάρχει επεξεργαστής Intel Atom x5, με τετραπλό πυρήνα, χρονισμένος στο 1.44 GHz, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 5.1. Τα Moverio έχουν μειωμένο βάρος κατά 20% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, τα BT-200, ενώ είναι αυτή τη στιγμή τα πιο ελαφριά γυαλιά που μπορούν να υποστηρίζουν την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας. Μπροστά υπάρχει και μία κάμερα 5 Megapixel, με την αυτονομία της μπαταρίας τους να αγγίζει τις 6 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.

Προσφέρεται συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, ενώ η κατηγορία τιμής στην οποία θα κινηθούν μόλις γίνουν διαθέσιμα στην αγορά εντός του 2016 θα είναι στα 700 και παραπάνω δολάρια στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons