Τα έξυπνα γυαλιά Raptor απευθύνονται στους ποδηλάτες

by Nikos Kaimakamis • On 08-01-2017 • AT 11:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

raptor-black_green

Τα γυαλιά Raptor AR δίνουν στον ποδηλάτη συνεχή πληροφόρηση για τα στατιστικά της κίνησης του, μαζί με πολλές άλλες χρήσιμες ενδείξεις σε πραγματικό χρόνο. 

Τα γυαλιά Raptor AR είναι κατασκευασμένα από την εταιρεία Everysight, η οποία ασχολείται με εφαρμογές ενισχυμένης πραγματικότητας. Τα γυαλιά ηλίου που έχει αναπτύξει, κάνουν χρήση της τεχνολογίας BEAM που αποτελεί ευρεσιτεχνία της εταιρείας και μπορούν να προβάλλουν μπροστά στα μάτια του ποδηλάτη πληροφορίες δορυφορικής πλοήγησης, απόστασης που έχει διανυθεί, τον καρδιακό ρυθμό, την ταχύτητα, την κλίση του ποδηλάτου και τις δυνάμεις που ασκούνται στο ποδήλατο.

everysight-raptor-smart-glasses

Τα γυαλιά ηλίου Raptor AR δεν απέχουν πολύ από το Heads Up Display που έχουν στη διάθεσή τους οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών. Το μεγάλο πλεονέκτημα των γυαλιών Raptor AR είναι ότι δεν μπλοκάρουν με κανένα τρόπο την όραση του ποδηλάτη, βοηθώντας τον έτσι να συνεχίσει το δρόμο του χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει και μία κάμερα ενσωματωμένη στο εμπρός μέρος, η οποία μπορεί να καταγράφει βίντεο ποιότητα 720p σε ταχύτητα 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Σε αυτή τη φάση η Everysight έχει δημιουργήσει μία δοκιμαστική έκδοση των γυαλιών της και καλεί τους ποδηλάτες να τη χρησιμοποιήσουν σε πραγματικές συνθήκες. Το τελικό προϊόν θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα στο εμπόριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons