Τα δύο νέα wearable της Jawbone

by Nikos Kaimakamis • On 05-11-2014 • AT 2:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Jawbone_Up3_UPMove

Η Jawbone παρουσιάζει δύο νέα wearables, το UP Move και το UP3, τα οποία μελετούν τη δραστηριότητα του ανθρώπου που τα φορά και καταγράφουν την επίδοσή τους.

Το UP3 είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της γκάμας, είναι εξοπλισμένο με ποικίλους αισθητήρες, όπως είναι εκείνος που μετρά τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του σώματος και της ατμόσφαιρας, μαζί με πολλές άλλες παραμέτρους. Υπάρχει ένας αισθητήρας επιτάχυνσης τριών αξόνων για να είναι απόλυτη η καταμέτρηση της πραγματικής κίνησης του ανθρώπου που φορά το UP3.

Συνοδεύεται από ειδικό software για να μπορεί ο χρήστης να θέτει στόχους, να δει προτάσεις δραστηριότητας και παρακολούθηση του βαθμού κατάκτησης των στόχων που θέτει. Το wearable αναλαμβάνει να κινητοποιεί τον χρήστη να κάνει μια δραστηριότητα fitness, ενώ παραμένει αδιάβροχο μέχρι και στα 10 μέτρα βάθος.

Κάθε φόρτισή του προσφέρει αυτονομία μίας εβδομάδας περίπου και η τιμή του στις ΗΠΑ είναι 179 δολάρια. Συνεργάζεται με smartphone με λειτουργικό iOS, ενώ αργότερα θα υπάρχει υποστήριξη και για Android μοντέλα.

Το Jawbone UP Move είναι πιο προσιτό, στα 39,99 δολάρια στις ΗΠΑ και εκτελεί βασικές λειτουργίες, όπως είναι η καταμέτρηση βημάτων, θερμίδων που έχουν καταναλωθεί, ενώ μπορεί να παρακολουθήσει και τις συνήθειες του ύπνου του χρήστη. Είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και έχει ένα σύστημα φωτισμού με LED λυχνίες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons