Τα Blu smartphones επανέρχονται στην Amazon

by Nikos Kaimakamis • On 07-08-2017 • AT 9:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μετά από την απόσυρσή τους από τις ηλεκτρονικές προθήκες, τα Blu Smartphones επιστρέφουν στις λίστες της Amazon. 

Τα Blu smartphones είχαν αποσυρθεί από τις ηλεκτρονικές προθήκες της Amazon, λόγω πιθανών κινδύνων για την ασφάλεια του κατόχου τους. Τα προσιτά Android smartphones της Blu έκαναν την επιστροφή τους στις λίστες της Amazon, καθώς η προειδοποίηση για το κενό ασφαλείας που οδηγούσε σε κινδύνους για τον κάτοχο ενός Blu smartphone αποδείχθηκε ψευδής και έτσι θεωρήθηκε ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος για τόσο δραστικές κινήσεις από την πλευρά της Amazon.

H σχέση της Amazon με την Blu αντιμετωπίζει… δυσκολίες από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν κυκλοφόρησε μία αναφορά από την εταιρεία ασφαλείας Kryptowire, η οποία σημείωσε ότι ορισμένα smartphones της Blu, όπως το εξαιρετικά δημοφιλές Blu R1 HD, στέλνουν μια σειρά από πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων των αριθμών ΙΜΕΙ, λίστας κλήσεων, διευθύνσεων IP, επαφών από τα smartphones, χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου σε ύποπτους παραλήπτες στην Κίνα.

Η επιστροφή των Blu smartphones στις λίστες του Amazon χαροποίησε ένα μεγάλο πλήθος από τους φίλους της φίρμας, οι οποίοι είχαν ενοχληθεί από την απόσυρση τους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το 9to5 Google. Η Amazon από την πλευρά της τονίζει ότι έχει ως γνώμονα την ασφάλεια των προϊόντων που διακινεί και προβαίνει σε αντίστοιχες κινήσεις ακόμα και σε περίπτωση που οι φήμες για ένα προϊόν αποδειχθούν αναληθείς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons