Οι βασικές εφαρμογές του Office έρχονται στο Microsoft Store

by Nikos Kaimakamis • On 01-02-2018 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Office 365 της Microsoft μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε βασικές εφαρμογές του Office στο Microsoft Store. 

Πλέον, στο Microsoft Store μπορεί να βρει κανείς τα Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Access 2016, Outlook 2016 και Publisher 2016, ως μέρος της πρωτοβουλίας Centennial ή Desktop Bridge. Όσοι έχουν εγκατεστημένη κάποια παλαιότερη έκδοση εφαρμογής του Office θα πρέπει να την απεγκαταστήσουν προκειμένου να βάλουν στην Windows 10 συσκευή τους μία από τις νέες εφαρμογές. Οι εφαρμογές του Desktop Bridge δεν είναι ίδιες με εκείνες της πλατφόρμας Universal Windows.

Αρχικά οι εφαρμογές του Desktop Bridge ήταν διαθέσιμες σε δοκιμαστική εκδοχή και τώρα οι εφαρμογές αυτές θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλήρως από όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες του Office 365. Σύμφωνα με το ZDNet, η Microsoft ήθελε με αυτή την κίνηση να δείξει ότι ακόμα και οι πολύπλοκες εφαρμογές του Win32 μπορούν να ανέβουν στο Microsoft Store με τη βοήθεια του Desktop Bridge. Ένας ακόμα στόχος της Microsoft ήταν να τονίσει ότι σε κάποια φάση το Microsoft Store θα γίνει ο αποκλειστικός προορισμός στον οποίο θα μπορεί να βρει κανείς εφαρμογές για την Windows συσκευή του.

Αναμένεται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τις εφαρμογές που έχουν ανέβει μέσω Desktop Bridge στο Microsoft Store.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons