Τα Apple AirPods έρχονται τις επόμενες εβδομάδες, λέει ο Tim Cook

by George Polyzos • On 01-12-2016 • AT 12:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-airpods-open_01

Τα ασύρματα ακουστικά AirPods της Apple ακόμη δεν έχουν γίνει διαθέσιμα για το καταναλωτικό κοινό και όπως φαίνεται ορισμένοι έχουν αρχίσει να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα MacRumors, μέσω email ένας καταναλωτής ρώτησε απευθείας τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Tim Cook, «πότε τα AirPods θα καταστούν διαθέσιμα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Tim Cook απάντησε ενημερώνοντας τον δυσαρεστημένο καταναλωτή ότι αυτό θα συμβεί «τις αμέσως επόμενες εβδομάδες».

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η παραπάνω ανταλλαγή μηνυμάτων προωθήθηκε προς αυτή και στη συνέχεια έγινε η δημοσιοποίησή της. Μάλιστα, στην απάντησή του το αφεντικό της Apple ευχαριστεί καταρχήν τον καταναλωτή για τις παρατηρήσεις του και στη συνέχεια ζητά συγνώμη για την καθυστέρηση στις παραδόσεις των AirPods.

Αν και δεν μπορεί να εξακριβωθεί με απόλυτη βεβαιότητα η αυθεντικότητα των μηνυμάτων εντούτοις το MacRumors υποστηρίζει ότι όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον η απάντηση του Tim Cook προέρχεται από τους εταιρικούς servers της Apple.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Apple σχεδιάζει να αρχίσει τις παραδόσεις ακουστικών AirPods από τον Ιανουάριο του 2017. Τα ασύρματα ακουστικά της Apple είχαν ανακοινωθεί επίσημα τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Αρχική διάθεσή τους υπολογιζόταν από τον περασμένο Οκτώβριο με το κόστος να προσδιορίζεται στα 169 δολάρια. Ωστόσο, η Apple ανέστειλε την κυκλοφορία τους θεωρώντας ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη πριν τα ακουστικά κυκλοφορήσουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons