Τα ακουστικά Samsung U Flex ακούν τον… Bixby

by Nikos Kaimakamis • On 08-08-2017 • AT 5:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To νέο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών Samsung U Flex, εκτός από τον ευέλικτο χαρακτήρα τους, υποστηρίζουν και τη λειτουργία του ψηφιακού βοηθού Bixby. 

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, τα Samsung U Flex είναι εύκαμπτα για να μπορούν να ταιριάζουν σε όλους και στηρίζονται σε μια ειδική βάση γύρω από τον λαιμό, ενώ είναι τύπου ψείρες. Με ένα άγγιγμα, μπορεί ο χρήστης να αλληλεπιδράσει μεταξύ τους, δίνοντας εντολή στον ψηφιακό βοηθό Bixby να εκτελέσει μία ενέργεια στο συνδεδεμένο smartphone, ή στο να δεχτούν ή να τερματίσουν μια κλήση στο κινητό, μιας και μπορούν να λειτουργούν παράλληλα και ως Bluetooth Handsfree.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Samsung U Flex μπορούν να καμφθούν κατά 100 μοίρες περίπου και να μην πάθουν κάτι. Μέσα στο ακουστικό υπάρχουν ένα woofer 11 χιλιοστών για αξιόλογα μπάσα και tweeters 8 χιλιοστών για ποιοτικά πρίμα. Είναι προφανές ότι σε αυτή τη φάση η συνεργασία με τον ψηφιακό βοηθό Bixby είναι εφικτή μόνο με σύνδεση στο Galaxy S8, αλλά εκτιμάται ότι αυτό θα επεκταθεί στο μέλλον.

Τα ακουστικά έχουν μία λειτουργία δόνησης για να ειδοποιούν τον κάτοχό τους για εισερχόμενες κλήσεις, ενώ με μία φόρτιση τα ακουστικά Samsung U Flex λειτουργούν για 10 ώρες περίπου. Τέλος, έχουν επίστρωση P2i για να μένουν τα ακουστικά προστατευμένα από πιτσιλιές και βρέξιμο με νερό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons