Τα ακουστικά Helios φορτίζουν από τον ήλιο

by Nikos Kaimakamis • On 26-11-2014 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

helios

Τα ακουστικά Helios υπόσχονται να μας κάνουν να ξεχάσουμε μια για πάντα τα καλώδια φόρτισης, τις μπαταρίες και όλα τα σχετικά περιφερειακά. 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ασύρματα Bluetooth ακουστικά τα οποία έχουν ένα μικρό φωτοβολταϊκό πάνελ στο πάνω μέρος του πλαισίου στήριξης των ακουστικών στο κεφάλι. Η ομάδα ανάπτυξης των ακουστικών Helios, η ομάδα Exod ισχυρίζεται ότι αρκεί μία ώρα εναπόθεσης των ακουστικών στον ήλιο προκειμένου να έχετε μισή ώρα μουσικής απόλαυσης μαζί τους.

Θα ήταν ουτοπικό να πιστεύει κανείς ότι δεν υπάρχει άλλη πηγή τροφοδότησης της μπαταρίας που έχει συνολική χωρητικότητα 430 mAh. Έτσι, διατίθεται και η δυνατότητα φόρτισης μέσω USB, ενώ με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, η αυτονομία εκτοξεύεται στις 15 ώρες. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με καλώδιο με βύσμα 3,5 mm, εάν δεν είναι εφικτή η ασύρματη σύνδεση.

Υπάρχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το headset τους για επικοινωνία στο gaming ή μέσω βιντεοκλήσεων. Τα ακουστικά Helios επί της παρούσης, βρίσκονται στο στάδιο της άντλησης χρηματοδότησης μέσω Kickstarter για να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή και διάθεσή τους στην αγορά. Οι πρώτες παραδόσεις προϊόντων εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν από τις αρχές του Ιουλίου 2015 και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons