Τα A12 chips της Apple είναι έτοιμα για την μαζική παραγωγή

by Nikos Kaimakamis • On 29-05-2018 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η TSMC είναι ο συνεργάτης της Apple που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την μαζική παραγωγή των επεξεργαστών A12. 

O Apple A12 είναι ο επεξεργαστής που θα βρει τη θέση του στο επερχόμενο iPhone και αναμένεται να κατασκευαστεί με βάση την αρχιτεκτονική των 7 nm, στοιχείο που δείχνει ότι θα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο εσωτερικό της συσκευής, προσφέροντας -παράλληλα- ζηλευτές επιδόσεις. Η TSMC από την Ταϊβάν έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να εκτελέσει την ανάπτυξη και μαζική παραγωγή των μονάδων αυτών για λογαριασμό της Apple, η οποία και εκτιμάται να λανσάρει το νέο της iPhone κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέχον chip που χρησιμοποιεί η Apple είναι το Α11, το οποίο είναι κατασκευασμένο με βάση την αρχιτεκτονική των 10 nm, επομένως το chip της TSMC αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη για την οικογένεια των iPhones. H Samsung ετοιμάζεται και εκείνη για τη χρήση της αρχιτεκτονικής των 7 nm στους επεξεργαστές της, παρόλο που το κορυφαίο μοντέλο στην οικογένεια των Exynos παραμένει στα 10 nm, όπως σημειώνει το Mobile Syrup.

Τα νέα μοντέλα που αναμένεται να παρουσιάσει η Apple και θα είναι εφοδιασμένα με το νέο επεξεργαστή είναι ο διάδοχος του iPhone X, μία μεγαλύτερη σε διαστάσεις έκδοση του iPhone X, η οποία θα ονομάζεται Plus ή Pro και μία προσιτή πρόταση με το σχεδιασμό του iPhone X, αλλά με LCD οθόνη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons