Σύστημα της Sony με υποστήριξη CarPlay και Android Auto

by Nikos Kaimakamis • On 23-08-2016 • AT 2:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Sony XAV-AX100

To Sony XAV-AX100 είναι ένα σύστημα infotainment που μπορεί να υποστηρίζει τόσο το Apple CarPlay όσο και το Android Auto. 

To νέο σύστημα της Sony για το αυτοκίνητο υπόσχεται εύκολη και άμεση συνδεσιμότητα για όλα τα smartphones, ενώ η χρήση του είναι εύκολη μέσα από τη συνοδευτική οθόνη και το περιστροφικό χειριστήριο για την ένταση του ήχου. Η σύνδεση με τα Android smartphones ή τα iPhones γίνεται ασύρματα, μέσω Bluetooth.

Μέσα από τη διεπαφή με τα smartphones θα μπορεί κανείς να ακούει την ανάγνωση των μηνυμάτων του, ενώ θα μπορούν να λειτουργούν τα αντίστοιχα συστήματα δορυφορικής πλοήγησης με προβολή των χαρτών και εκφώνηση των οδηγιών. Η Siri, στα iPhones, θα μπορεί επίσης να ακούγεται μέσα από τα ηχεία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου.

Το Sony XAV-AX100 θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Νοέμβριο και έπειτα σε τιμή που στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 499 δολάρια. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6,4 ιντσών, είναι εφοδιασμένο με ενισχυτή Dynamic Reality, ισχύος 4×55 Watt, τεχνολογία ExtraBss και είναι μία από τις πιο προσιτές προτάσεις συστημάτων infotainment αυτοκινήτου που να υποστηρίζουν το Android Auto και το Apple CarPlay ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το The Next Web.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons