Συστάσεις εναντίον της χρήσης του Samsung Galaxy Note 7 εν πτήσει

by Nikos Kaimakamis • On 09-09-2016 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

galaxy note 7 stylus

Η FAA, η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι έχει σοβαρές επιφυλάξεις για την χρήση του Galaxy Note 7 εν πτήσει. 

Όλα δείχνουν ότι ο θόρυβος γύρω από το ενδεχόμενο έκρηξης του Samsung Galaxy Note 7 δεν πρόκειται να καταλαγιάσει εύκολα, καθώς η FAA δεν συνιστά τη χρήση του μέσα στο αεροπλάνο, λόγω αυτού του γεγονότος. Τόσο η FAA όσο και η αρχή για την παρακολούθηση χρήσης επικίνδυνων υλικών εφιστούν την προσοχή των καταναλωτών στη χρήση του Samsung Galaxy Note 7.

Σύμφωνα με το Engadget και άλλες διαδικτυακές πηγές, η FAA συνιστά στους κατόχους Samsung Galaxy Note 7 να μην το παίρνουν μαζί τους στο αεροπλάνο, να μην το ανοίγουν κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και να μην επιλέγουν να το αποθηκεύουν στις αποσκευές τους. Αυτό είναι ένα ακόμα πλήγμα στην ήδη επιβαρυμένη εικόνα του νέου μοντέλου της Samsung, το οποίο μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα ανάκλησης.

Η Samsung από την μεριά της επέλεξε να εξηγήσει με αναλυτικό τρόπο τον λόγο για τον οποίο γίνεται η έκρηξη των μπαταριών του νέου της phablet. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, όταν η άνοδος και η κάθοδος της μπαταρίας έρχονται κοντά, το αποτέλεσμα είναι η υπερθέρμανση της κυψέλης της μπαταρίας, η οποία οδηγεί στην έκρηξη.

Η Samsung τονίζει ότι το πρόβλημα είναι στην μπαταρία και όχι στο Galaxy Note 7 και η αιτία είναι το κατασκευαστικό λάθος σε ορισμένες μονάδες μπαταριών από ορισμένους προμηθευτές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons