Συσκευές με κυρτή οθόνη από Xiaomi και Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 04-05-2016 • AT 1:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

xiaomi curved

Τόσο η Huawei όσο και η Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσουν smartphones με κυρτή οθόνη, σύμφωνα με την πρόσφατη φημολογία. 

Διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο αναφέρουν ότι η Xiaomi και η Ηuawei είναι έτοιμες να ανταγωνιστούν το Samsung Galaxy S7 Edge, το οποίο είναι μία ήδη επιτυχημένη εμπορικά συσκευή, με τον χαρακτηριστικό κυρτό σχεδιασμό της οθόνης του. Οι Κινέζοι κατασκευαστές θέλουν να ετοιμάσουν τις δικές τους προτάσεις, οι οποίες φημολογούνται ότι θα κάνουν το εμπορικό τους ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ειδικά για την Xiaomi αναφέρεται ότι θα παρουσιάσει το Mi Edge και Mi Note Edge, ενώ το Slashgear αναφέρει ότι η Huawei θα παρουσιάσει το μοντέλο Mate Edge. Οι περισσότερες πληροφορίες θέλουν τόσο την Xiaomi όσο και την Huawei να χρησιμοποιούν την οθόνη που έχει χρησιμοποιήσει η LG στο μοντέλο LG G Flex στο παρελθόν.

Για το μοντέλο της Xiaomi εκτιμάται ότι θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 820, με 4 GB μνήμη RAM και πίσω κάμερα στα 16 Megapixel. H τιμή του δεν θα ξεπερνά τα 500 δολάρια, ενώ το μοντέλο της Huawei θα έχει επεξεργαστή Kirin 950, με μνήμη RAM 4 GB, με τιμή που θα φτάνει περίπου τα 620 δολάρια. Πιθανότατα, θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons