Σύντομα κυκλοφορεί το Windows 10 RTM

by Nikos Kaimakamis • On 07-07-2015 • AT 11:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Windows-10-RTM

H έκδοση Windows 10 Ready To Manufacture, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έτοιμη για κυκλοφορία και δεν αποκλείεται να τη δούμε εντός της εβδομάδας. 

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10 είναι η 29η Ιουλίου, ενώ δεν θα έχουν όλοι όσοι έχουν κάνει signup στο Windows Insider Program τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεσα το νέο λειτουργικό σύστημα, παρόλο που δεν έχει γίνει απολύτως σαφές το ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει τελικά η Microsoft για όσους χρησιμοποιούν μια παλαιότερη έκδοση των Windows.

Το Windows 10 RTM δεν είναι η τελική έκδοση του συστήματος, αλλά δεν πρέπει επίσης να ξεχνούμε ότι η Microsoft πλασάρει το νέο της λειτουργικό σύστημα ως μία λύση Windows as a service, όπως την ονομάζει, πράγμα που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι θα υπάρχουν συχνά-πυκνά ανανεώσεις του λειτουργικού συστήματος με προσθήκη βελτιώσεων, αναβαθμίσεων και νέων χαρακτηριστικών.

Συνήθως οι εκδόσεις RTM έρχονταν μερικούς μήνες πριν από την τελική κυκλοφορία του τελικού προϊοντος, αλλά φαίνεται ότι στην περίπτωση των Windows 10 θα ακολουθηθεί άλλη πολιτική, καθώς τυχόν διορθώσεις θα γίνουν με τα ανάλογα updates. Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ήδη η Microsoft έχει δώσει αρκετά Builds του νέου λειτουργικού προκειμένου να εξοικειωθεί το κοινό με τα Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons