Συνεχίζεται η καμπάνια χρηματοδότησης του Stikey στο Kickstarter

by George Polyzos • On 08-05-2015 • AT 9:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Stikey ipad mini

Το Stikey, το gadget που έχει σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα, συμπλήρωσε 2 εβδομάδες από την έναρξη της καμπάνιας στο Kickstarter, έχοντας συγκεντρώσει 11.500 ευρώ από τον στόχο των 16.000 ευρώ (70%).

Αυτό έχει γίνει με την βοήθεια 376 υποστηρικτών στην καμπάνια έως τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από αυτούς είναι υποστηρικτές από την Ελλάδα και το Stikey είναι το πρώτο project που κάνουν support στο kickstarter.

Με τη συμπλήρωση δύο εβδομάδων της καμπάνιας χρηματοδότησης του Stikey, ανακοινώθηκε επίσης ότι μετά από σχόλια και ιδέες των υποστηρικτών το προϊόν εξελίχθηκε λειτουργικά.

Συγκεκριμένα, οι καινούριες χρήσεις που πλέον δοκιμάστηκαν και προσφέρονται μέσω του Stikey, είναι:

  1. H δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η βάση της συσκευασίας και μέσα στο αυτοκίνητο σαν μαγνητική βάση για το κινητό (δουλεύει και στους Ελληνικούς δρόμους)
  2. Η  δυνατότητα να χρησιμοποιείται το Stikey εκτός από smartphones και με μικρές ταμπλέτες (πχ iPad mini), λειτουργία που ζητήθηκε από πολλούς υποστηρικτές  για να το χρησιμοποιούν στο tablet τους ενώ βλέπουν ταινίες ή όταν γράφουν κείμενα με το πληκτρολόγιο τους.

Stikey car mount 1

Δημιουργοί του Stikey είναι ο Ηλίας Καλογερόπουλος και ο Μελέτης Μιχελακάκης, ιδρυτές της start-updcubed, οι οποίοι θεωρούν ότι «βάση της δυναμικής που έχει το project μας, η καμπάνια θα πάει αρκετά καλά! Είναι σημαντικό λοιπόν να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, έτσι ώστε το Stikey να συνεχίζει να βρίσκεται στα δημοφιλή project, ανάμεσα στα 440 project στην κατηγορία product design αυτή τη στιγμή».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons