Συνεργατική μάθηση από τις Epson και SMART

by George Polyzos • On 03-06-2015 • AT 8:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Epson_Education

Η Epson και η SMART Technologies επεκτείνουν την συνεργατική τους σχέση προκειμένου να παρέχουν σε εκπαιδευτικούς πρόσθετη ευελιξία για την παράδοση αποτελεσματικών διαδραστικών μαθημάτων.

Οι διαδραστικοί βίντεο-προβολείς της Epson, που πωλούνται στις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (ΕΜΕΑ), μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν με το λογισμικό SMART Notebook προκειμένου να εξοπλίσουν τους εκπαιδευτικούς με μια συνεργατική λύση εκμάθησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαδραστικοί βίντεο-προβολείς της Epson μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα περιβάλλον σχολικής αίθουσας, δίνοντας στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να δημιουργήσουν συνεργατικά και διαδραστικά μαθήματα. Αυτή η νέα συμφωνία σημαίνει ότι εκπαιδευτικοί των περιοχών ΕΜΕΑ μπορούν εύκολα να επιλέξουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο με διαδραστικό βιντεοπροβολέα Epson σε συνδυασμό με το κορυφαίο λογισμικό της αγοράς από την SMART.

Κάτω από την νέα συμφωνία, η Epson μπορεί να διαθέτει το λογισμικό SMART Notebook στους καταναλωτές που αποκτούν έναν διαδραστικό βίντεο-προβολέα Epson, μέσω του δικτύου των επίσημων μεταπωλητών της. Οι ήδη υπάρχοντες κάτοχοι διαδραστικών βίντεο-προβολέων Epson, θα μπορούν επίσης, να προμηθευτούν, ξεχωριστά, το λογισμικό SMART Notebook.

Το 2013, η SMART για πρώτη φορά, έδωσε τα δικαιώματα διανομής για το ιδιόκτητο λογισμικό συνεργατικής εκμάθησης σε κατασκευαστή υλικού, δίνοντας στην Epson τη δυνατότητα να προσφέρει το λογισμικό Notebook μαζί με τους βίντεο-προβολείς που διατίθενται στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική. Η πιο πρόσφατη συμφωνία, εκτείνει την παροχή αυτή και στις χώρες ΕΜΕΑ.

Οι άδειες για το λογισμικό SMART Notebook θα είναι διαθέσιμες για αγορά, μαζί με τους διαδραστικούς βίντεο-προβολείς της Epson, από την 1η Μαΐου 2015, στις περιοχές ΕΜΕΑ. Οι άδειες για το λογισμικό SMART Notebook για ήδη υπάρχοντες πελάτες της Epson, θα είναι διαθέσιμες μέσω των επίσημων μεταπωλητών Epson και SMART. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.epson.eu/education.

[Δ.Τ. Epson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons