Συνεργασία Vodafone-Dropbox για τη δημιουργία του Vodafone Backup+

by George Polyzos • On 21-10-2015 • AT 11:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Vodafone-logo

Η Vodafone Ελλάδος ανακοίνωσε το Vodafone Backup+, μία εφαρμογή αποθήκευσης και ανάκτησης αρχείων μεγάλου όγκου που καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών smartphones και λειτουργεί σε συνεργασία με το Dropbox.

Πιο αναλυτικά, το Vodafone Backup+ αποτελεί ένα εύκολο και ασφαλές εργαλείο, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών τους, να ανεβάσουν και να κατεβάσουν videos και να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά όποτε θελήσουν, αλλά και να σώσουν τις επαφές τους και να τις συγχρονίσουν με όλες τις συσκευές τους.

VF_BackupPlus_Logo

Επιπλέον, το Vodafone Βackup+ καθιστά ευκολότερη την αλλαγή smartphone, ακόμη και αν η νέα συσκευή χρησιμοποιεί διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Vodafone Backup+ στη νέα τους συσκευή και να κατεβάσουν το αρχείο με το περιεχόμενό τους.

Η εφαρμογή Vodafone Backup+ λειτουργεί σε συσκευές που διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Android και iOS και είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App store.

BACKUP   1988x325

Τέλος, αποκλειστικά για τους πελάτες της Vodafone που θα κατεβάσουν την εφαρμογή Vodafone Backup+ και θα συνδέσουν νέους λογαριασμούς Dropbox έως 9 Noεμβρίου παρέχονται δωρεάν 25GB για 1 χρόνο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons