Συνεργασία Twitter με την Google

by Nikos Kaimakamis • On 05-02-2015 • AT 2:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter new page

To Twitter ήρθε σε συμφωνία με την Google, προκειμένου να εμφανίζονται τα tweets των 140 χαρακτήρων στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. 

Τα 284 εκατομμύρια χρηστών του Twitter θα μπορούν να βλέπουν στα αποτελέσματα της Google τα tweets τους, επομένως δεν θα υπάρχει η ανάγκη να κάνει ο χρήστης login στον λογαριασμό του στο Twitter για να αναζητήσει μία πληροφορία, καθώς θα μπορεί πλέον να κάνει την σχετική αναζήτηση μέσω Google.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, βασικό μέλημα του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter είναι να προσελκύσει με διάφορους τρόπους όλους εκείνους τους χρήστες που έχουν κάνει λογαριασμό στην υπηρεσία, αλλά δεν μπαίνουν συχνά σε αυτή. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των χρηστών αυτών αγγίζει τα 125 εκατομμύρια. Μερικές από τις κινήσεις αυτές είναι η δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων, αλλά και ο επανασχεδιασμός της αρχικής σελίδας.

Ουσιαστικά, θα υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο στην αρχική σελίδα του Twitter, η οποία έτσι θα γίνει πιο ελκυστική σε όσους την επισκέπτονται, αλλά δεν κάνουν τελικά login. Η αρχική σελίδα που έδειξε το Twitter είναι ακόμα πειραματική, αλλά δεν αποκλείεται να την δούμε σύντομα να κάνει την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο.

Το Twitter είναι έτοιμο να προχωρήσει στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους, όπου θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το κοινό του δικτύου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons