Συνεργασία της Cosmobrands με την Data Communication

by George Polyzos • On 24-10-2015 • AT 1:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Cosmobrands, θυγατρική του πολυκαταστήματος attica, επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP για την πλήρη αυτοματοποίηση όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών της.

Για την ολοκληρωμένη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν από το μοντέλο λειτουργίας της εταιρίας, η Data Communication ανέπτυξε πρόσθετες εφαρμογές ειδικά για την Cosmobrands.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε σύστημα διαχείρισης παρακαταθηκών (προμηθευτών προς το δίκτυο Cosmobrands και αντιστρόφως, καθώς και Cosmobrands προς πελάτες και αντιστρόφως), αλλά και σύστημα Ηλεκτρονικής Ανταλλαγής Δεδομένων Αγορών-Πωλήσεων με Προμηθευτές-Πελάτες (EDI). Επιπλέον, πραγματοποίησε διασύνδεση του ERP με το e-shop της Cosmobrands για τη βέλτιστη ροή και αξιοποίηση του συνόλου των επιχειρηματικών δεδομένων.

Με όλα τα παραπάνω, η Cosmobrands καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της για κεντρική διαχείριση σημαντικών διαδικασιών της, αποκτώντας παράλληλα πληρέστερη γνώση δεδομένων και αξιοποιώντας εποικοδομητικότερα τις επιχειρησιακές της πληροφορίες, γεγονός που συμβάλλει στον αποτελεσματικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της.

Ο κ. Δημοσθένης Μπούμης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Cosmobrands A.E. δήλωσε: «Με τις δυνατότητες που μας παρέχει το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra  ERP, η Cosmobrands A.E. περνάει σε μια νέα εποχή τεχνολογίας και δυνατοτήτων εξέλιξης. Με την εμπειρία της Data Communication καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα σύστημα που καλύπτει όλες τις διαφορετικές και ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρίας μας, αναβαθμίζοντας τον τρόπο λειτουργίας μας».

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Ο συνδυασμός της τεχνολογικής καινοτομίας του Microsoft Dynamics NAV – InnovEra και της εμπειρίας της Data Communication, συνιστά πρόταση-εγγύηση για κάθε εταιρία που επιθυμεί να αναβαθμίσει την οργάνωση των διαδικασιών της και να ενισχύσει την παραγωγικότητά της. Ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες της Cosmobrands A.E., η Data Communication προχώρησε στην ανάπτυξη ειδικών πρόσθετων λειτουργιών, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής για τις ιδιαίτερες κλαδικές απαιτήσεις».

[Δ.Τ. Data Communication]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons