Συνεργασία Samsung-BlackBerry για την ασφάλεια σε Android συσκευές

by George Polyzos • On 14-11-2014 • AT 4:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

blackberry-q10

Οι BlackBerry και Samsung ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία που θα επιτρέπει τη χρήση της πλατφόρμας BES12 σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία θα ξεκινήσει από τις αρχές του νέου έτους και θα αφορά την ενσωμάτωση του συστήματος κρυπτογράφησης της BlackBerry στο σύστημα Knox της Samsung.

Με τον τρόπο αυτό θα αυξηθεί η ασφάλεια των δεδομένων στις συσκευές της Samsung, οι οποίες αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν επιλεγεί για «ασφαλή κυβερνητική χρήση» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα, η συμφωνία δίνει και μία εικόνα για τις προθέσεις της BlackBerry σε ότι αφορά το νέο επιχειρηματικό μοντέλο που θέλει να λειτουργήσει, με συμφωνίες και παροχή τεχνολογιών σε άλλες εταιρείες.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Samsung, Injong Rhee, «η πλατφόρμα Knox είναι επικεντρωμένη στην παροχή λύσεων ασφαλείας σε επιχειρήσεις και συνδυασμένη με το BES12 θα επιτρέψει στη Samsung να προσφέρει στους χρήστες περισσότερες επιλογές, ενισχύοντας τα επίπεδα ασφάλειας στις Android συσκευές».

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια ειδικού event της BlackBerry στο Σαν Φρανσίσκο, όπου αναμένεται επίσης να ανακοινωθούν «νέα προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων».

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons