Η υπηρεσία Google Play Movies & TV στις τηλεοράσεις LG Smart

by George Polyzos • On 18-11-2015 • AT 2:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

LG Smart TVs_Google Play Movies and TV

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες τηλεοράσεων LG Smart θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μέσω της υπηρεσίας Google Play Movies & TV.

Η υπηρεσία Google Play Movies & TV, που είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 χώρες, είναι συμβατή με την πλατφόρμα webOS Smart TV της LG όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις NetCast 4.0 και 4.5.

Μέσω της υπηρεσίας προσφέρονται πληθώρα ταινιών, από τις διαχρονικές κλασσικές και νέες ταινίες, έως και ταινίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου και αγαπημένες cult παραγωγές, σε HD και SD format.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν την ενοικίαση ή αγορά εκατοντάδων ταινιών ή τηλεοπτικών προγραμμάτων από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood. Επιπλέον, καθώς όλο το περιεχόμενο προέρχεται από το cloud, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να παρακολουθούν κάτι στο σπίτι τους, στην LG Smart TV τους, και να συνεχίσουν την προβολή την επόμενη μέρα από το σημείο που διέκοψαν, χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή και το PC τους.

Οι ταινίες του Google Play είναι διαθέσιμες από αυτό το μήνα στις τηλεοράσεις LG Smart σε 104 χώρες, με την υπηρεσία να έχει ξεκινήσει τη διαθεσιμότητά της και στην Ελληνική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons