Συνεργασία Intel, Google και Tag Heuer

by Nikos Kaimakamis • On 20-03-2015 • AT 11:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

TagHeuer-smartwatch

Η καρδιά της ελβετικής ωρολογοποιίας χτυπά στην Βασιλεία αυτές τις ημέρες όπου η Tag Heuer ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Google και την Intel για ένα μελλοντικό smartwatch.

H Tag Heuer ξεκαθάρισε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της παρουσίας της στην Έκθεση Baselworld 2015, ότι θα δημιουργήσει ένα νέο smartwatch το οποίο θα μοιάζει κατά κύριο λόγο με ρολόι, δηλαδή θα είναι διαφορετικά σχεδιασμένο από τα περισσότερα smartwatches που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ενώ τονίστηκε ότι το νέο smartwatch θα είναι κατά 80% κατασκευασμένο στην Ελβετία.

Η παρουσία της Google και της Intel στην ίδια συνέντευξη Τύπου, δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι το smartwatch που ετοιμάζει η Tag Heuer θα έχει λειτουργικό σύστημα Android Wear και στο εσωτερικό του θα κρύβει ένα System On Chip της Intel. Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή, παρά μόνο ότι θα πρέπει να αναμένουμε νεώτερα για το θέμα περίπου στα τέλη του 2015.

Σε κάθε περίπτωση, η Tag Heuer βλέπει το smartwatch αυτό ως μία ευκαιρία για να έρθουν κοντά ο θαυμαστός κόσμος της Υψηλής Ωρολογοποιίας της Ελβετίας, με τον γεμάτο καινοτομία κόσμο της Silicon Valley και των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, σε μία υλοποίηση που θα ικανοποιεί όσους ανήκουν και στους δύο κόσμους αυτούς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons