Συνεργασία IBM-SAP στο Enterprise Cloud

by George Polyzos • On 24-10-2014 • AT 2:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ibm-2

Η SAP επέλεξε την IBM ως βασικό στρατηγικό πάροχο υπηρεσιών υποδομής cloud για τις επιχειρηματικές εφαρμογές της, διευκολύνοντας τους πελάτες της να διεξάγουν βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητές στο cloud.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση SAP HANA Enterprise Cloud είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του επεκτάσιμου, ανοικτού και ασφαλούς cloud της IBM. Το SAP HANA Enterprise Cloud θα επεκταθεί στις κύριες αγορές με την προσθήκη των IBM cloud data centers. Αυτό αναμένεται να επιτρέψει στους πελάτες να καταστήσουν διαθέσιμο το λογισμικό τους SAP σε παγκόσμια κλίμακα, σε ένα ταχύτερο και πιο ασφαλές περιβάλλον που υποστηρίζεται από τις δοκιμασμένες δυνατότητες cloud της IBM.

Από κοινού, η IBM και η SAP διαθέτουν την τεχνογνωσία, τις λύσεις και την υποδομή cloud για τη διάθεση επιχειρησιακών λύσεων SAP στο IBM Cloud. Η SAP προσφέρει τη δύναμη των λειτουργιών πραγματικού χρόνου μέσω των υπολογιστικών δυνατοτήτων στη μνήμη του SAP HANA, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εκτέλεσης των κρίσιμων επιχειρησιακών εφαρμογών της επιχείρησης, όπως το SAP Business Suite, σε περιβάλλον cloud.

Η IBM προσφέρει επιχειρηματική γνώση σε βάθος και την ανοικτή αρχιτεκτονική των IBM Cloud Managed Services και της SoftLayer — παρέχοντας στους πελάτες τη δυνατότητα ασφαλούς διαχείρισης των φορτίων εργασίας SAP από τις δοκιμές έως την παραγωγή, σε μια ενιαία υποδομή, με διαφάνεια και έλεγχο για τη θέση των δεδομένων.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να ωφεληθούν από την τεχνολογία και τις υπηρεσίες των δύο εταιρειών που προσφέρουν βέλτιστες πρακτικές για συγκεκριμένους κλάδους, επιτρέποντας στους πελάτες να μετασχηματίσουν τους οργανισμούς τους. Οι πελάτες κάθε μεγέθους της SAP και της IBM θα ωφεληθούν από αυτή την κοινοπραξία των δύο πιο αξιόπιστων εταιρειών του κλάδου.

[Δ.Τ. IBM]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons