Συνεργασία Globo και ILV για ασφαλείς λύσεις mPOS

by George Polyzos • On 20-09-2015 • AT 9:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ilv-globo

Η Globo ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την I Love Velvet (ILV), εταιρεία που δραστηριοποιείται σε θέματα τεχνολογίας mobile point-of-sale (mPOS).

Το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας προβλέπει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας GO!Enterprise της Globo στην mPOS λύση της ILV. Πιο αναλυτικά, η I Love Velvet καινοτομεί στην αγορά του mPOS, καθώς τα προϊόντα της (software και hardware) έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία αγοράς στον καταναλωτή, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί γρήγορες κι εύκολες συναλλαγές. Η εταιρεία εστιάζει στην παροχή λύσεων σε καταστήματα λιανικής, εστιατόρια, ξενοδοχεία και ομίλους αναψυχής.

Η mPOS λύση της ILV θα αξιοποιήσει το GO!Enterprise, την EMM (Enterprise Mobile Management) πλατφόρμα της Globo, για να προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια, έλεγχο και συμμόρφωση για τους πελάτες της ILV που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως στον τραπεζικό κλάδο.

GLOBO_ILV

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των δύο εταιρειών προσφέρει την πλέον καινοτόμα mobile προσέγγιση και για τον τραπεζικό κλάδο, ειδικότερα εφόσον ο τομέας της λιανικής επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση κινητών συσκευών. Οι προοπτικές αυτής της συνεργασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς σύμφωνα με το IHL Group, μία διεθνή εταιρεία ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι παραδόσεις νέων συσκευών mPOS αναμενόταν να αυξηθούν περισσότερο από 95% παγκοσμίως το προηγούμενο έτος.

Η λύση της ILV που περιλαμβάνει την πλατφόρμα GO!Enterprise της Globo επιλέχθηκε ήδη από μεγάλη τράπεζα με δραστηριοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο, για να προσφέρει μοναδικές mobile δυνατότητες σε δύο εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Η λύση αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμη το πρώτο τρίμηνο του 2016, μετά την πιλοτική εφαρμογή το τελευταίο τρίμηνο του 2015.

Να σημειωθεί ότι η Globo, πέρα από λύσεις ασφάλειας και διαχείρισης mPOS, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου και τη δημιουργία προσαρμοσμένων mobile εφαρμογών, μεταξύ άλλων και για τον κλάδο του λιανεμπορίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons