Συνεργασία D-Link και Amazon Echo για λειτουργίες φωνητικού ελέγχου

by George Polyzos • On 01-10-2016 • AT 9:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Τεχνολογία

Amazon-Echo-Alexa

Η D-Link ανακοίνωσε ότι η έξυπνη πρίζα mydlink Home Smart Plug (DSP-W215) θα λειτουργεί συνδυαστικά με τις νέες συσκευές Echo και Echo Dot της Amazon σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, οι χρήστες στις δύο αυτές χώρες θα μπορούν να ελέγχουν το Έξυπνο Σπίτι τους μέσω φωνητικών εντολών, χωρίς τη χρήση χεριών. Με τη βοήθεια της Alexa, του βοηθού του Amazon Echo που ελέγχεται μέσω φωνής, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο με την mydlink Home Smart Plug λέγοντας απλά μία εντολή, όπως για παράδειγμα «Alexa, άναψε τη λάμπα».

Παράλληλα με τις οδηγίες να δίνονται μέσω του Echo μεμονωμένα, θα είναι δυνατή επίσης η ομαδοποίηση πολλών Smart Plug, ώστε να ελέγχεται ένα ολόκληρο δωμάτιο ή σύστημα. Για παράδειγμα, η εντολή «Alexa, άνοιξε τις Ταινίες» θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια ομάδα από πρίζες mydlink Home Smart Plug για να ανοίξουν ταυτόχρονα η τηλεόραση, το σύστημα ήχου και τα φώτα, ετοιμάζοντας μια βραδιά ταινιών συντροφιά με το Amazon Movies. Αλλά αν ο χρήστης στη συνέχεια πει: «Alexa, σβήσε τα φώτα», μία μεμονωμένη πρίζα mydlink θα ενεργοποιηθεί για να σβήσει τα φώτα, αφήνοντας ανοιχτά την τηλεόραση και το ηχοσύστημα.

smart-home-01

Εκτός από το Amazon Alexa, η πρίζα mydlink Αρχική Smart Plug μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω της εφαρμογής mydlink Home για να αλληλεπιδράσει με άλλες συσκευές mydlink Home, και με συσκευές συμβατές με IFTTT (If This Then That) για τη δημιουργία διαδικασιών αυτοματοποίησης και λειτουργιών αλληλεπίδρασης με εκατοντάδες άλλες εφαρμογές και συσκευές.

Με την εφαρμογή mydlink Home ως το μοναδικό τρόπο παρακολούθησης του σπιτιού, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τις συσκευές, να παρακολουθούν την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών, να δημιουργούν χρονοδιαγράμματα λειτουργίας και να ρυθμίζουν ειδοποιήσεις για άλλες έξυπνες συσκευές mydlink Home, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός έξυπνου σπιτιού χωρίς περίπλοκες διαδικασίες ρύθμισης, κόστη εγκατάστασης ή μηνιαία τέλη συνδρομής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons