Συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία από το YouTube στις ΗΠΑ

by Nikos Kaimakamis • On 01-03-2017 • AT 2:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

To YouTube ανακοίνωσε τη δική του τηλεοπτική υπηρεσία την οποία ονομάζει YouTube TV και κοστίζει 35 δολάρια στις ΗΠΑ. 

Το YouTube TV θα είναι μία ξεχωριστή εφαρμογή που θα προσφέρει το περιεχόμενο περίπου 40 καλωδιακών καναλιών στις ΗΠΑ έναντι μηνιαίου κόστους 35 δολαρίων, μέσα στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα των ABC, CBS, FOX και NBC, μεταξύ άλλων, ενώ το YouTube δεν έχει ανακοινώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη προσφοράς των υπηρεσιών αυτών. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, ενώ αργότερα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και στον Καναδά.

Εκτός από τις υπηρεσίες Live TV streaming, το YouTube TV θα προσφέρει και τη δυνατότητα της εγγραφής του προγράμματος, χωρίς κάποιον περιορισμό στην αποθήκευση, με την παράλληλη εγγραφή πολλών προγραμμάτων ταυτόχρονα. Με την ίδια χρέωση, θα μπορούν να απολαύσουν τηλεοπτικό περιεχόμενο έξι διαφορετικοί χρήστες, ενώ θα μπορεί κανείς να ακυρώνει τη συνδρομή του όποια στιγμή το επιθυμεί.

Όσοι κάνουν συνδρομή στο YouTube TV, θα μπορούν να παρακολουθούν όλες τις σειρές και τις ταινίες από το YouTube Originals. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι θα μπορεί να γίνει streaming περιεχομένου σε οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό Android και iOS, ενώ η υπηρεσία είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να μπορεί να προβάλλεται σωστά σε οποιαδήποτε οθόνη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί το tv.youtube.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons