Συμμετοχή στο Skype chat με ένα link

by Nikos Kaimakamis • On 16-10-2015 • AT 11:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

skype-3-way-image

Το Skype απλοποιεί την διαδικασία εισόδου σε έναν δημόσιο διάλογο, χωρίς λογαριασμό, απλώς και μόνο με μία internet διεύθυνση. 

Με την ανακοίνωση του Skype, είναι πλέον εφικτό να μπει κανείς σε ένα video chat, απλώς και μόνο με την αντιγραφή ενός URL και το κλικ στο link αυτό, άσχετα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν, για παράδειγμα, να κάνουν chat ένας χρήστης του Skype με έναν χρήστη του Facebook Messenger. Δεν είναι ανάγκη να έχουν και οι δύο συμμετέχοντες σε μία online συζήτηση εγκατεστημένη την εφαρμογή του Skype στον υπολογιστή τους.

Η διαδικασία για να γίνει η επικοινωνία είναι απλή, καθώς ένας χρήστης ο οποίος χρησιμοποιεί το Skype στο Web, σε Windows ή Mac υπολογιστές, μπορεί να πατήσει το +New και να δημιουργήσουν ένα νέο δωμάτιο επικοινωνίας. Σε αυτό μπορούν να μπουν όσοι έχουν κληθεί με το ανάλογο link, δίνοντας απλώς και μόνο το όνομά τους.

Αυτή τη στιγμή, η υπηρεσία του Skype είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Αγγλία, αλλά σταδιακά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες του κόσμου. Στις ερχόμενες δύο εβδομάδες θα επεκταθεί η νέα υπηρεσία του Skype και θα συμπεριλάβει και τις mobile συσκευές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons