Συμμαχία EY και LinkedIn για την επίτευξη ανάπτυξης στην αγορά B2B

by George Polyzos • On 07-11-2015 • AT 3:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

linkedin

Η ΕΥ και το LinkedIn ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε μία νέα στρατηγική συμμαχία, προκειμένου να προσφέρουν από κοινού υπηρεσίες.

Η εν λόγω συνεργασία θα επιτρέπει σε περισσότερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν την τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις καινοτόμες τεχνικές πωλήσεων για να ενδυναμώσουν την πρόσβασή τους στην αγορά. Θα επεκτείνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θα φέρει στην αγορά, σε παγκόσμια κλίμακα, τεχνολογίες αιχμής στις πωλήσεις μέσω κοινωνικών δικτύων και στην ανάλυση δεδομένων (data analytics)

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία της ΕΥ στον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, η δυνατότητα ανάλυσης δεδομένων και η παγκόσμια εμβέλειά της, σε συνδυασμό με την πλατφόρμα και το δίκτυο του LinkedIn με περισσοτέρους από 400 εκατομμύρια επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, μπορούν να μεταμορφώσουν αποτελεσματικά τη διαχείριση πελατών. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οι δύο οργανισμοί μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν στενότερες και πιο αποδοτικές σχέσεις με τους πελάτες τους, μέσα από τη χρήση ανάλυσης δεδομένων. Αυτή η στρατηγική σχέση θα οδηγήσει στη συνεργασία για την από κοινού δημιουργία λύσεων και υπηρεσιών.

Ο Mark Weinberger, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ παγκοσμίως, σχολιάζει: «Πρόκειται για μια ισχυρή σχέση συνεργασίας. Στην ΕΥ, προσπαθούμε συνεχώς να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο, προσφέροντας στους πελάτες μας τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που μεταβάλλεται δυναμικά. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία και στην ανάλυση δεδομένων έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Η ΕΥ σε συνεργασία με το LinkedIn, θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις καινοτόμα εργαλεία για να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτές τις νέες συνθήκες».

[Δ.Τ. EY]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons