Το Symbian Anna έφτασε, download εδώ και τώρα

by Stefanos Kofopoulos • On 05-08-2011 • AT 4:23 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Το Symbian Anna είναι εδώ, download εδώ και τώρα

Ο καιρός πέρασε, οι μέρες ήρθαν και το Symbian Anna από ότι φαίνεται είναι έτοιμο να εγκατασταθεί στην Symbian συσκευή σου. Πολλά νέα feature, αισθητές αλλαγές στο UI, αναβαθμισμένες εκδόσεις των προεγκατεστημένων προγραμμάτων και άπειρα bug fixes είναι λίγα απ’ τα οποία πρέπει να περιμένει κάποιος από το update αυτό. Αν έχετε κάποιο από τα Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia N8 ή Nokia E7 ξεκινήστε αμέσως το Ovi Suite και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το update. Backup, υπομονή και για να περάσει η ώρα μπορείτε να δείτε τις διαφορές των δύο εκδόσεων σε ένα απολαυστικό βίντεο 33 λεπτών. Έχετε κάποια από τις προηγούμενες συσκευές; Σας εμφανίστηκε το update;

Update: Όπως φαίνεται ήταν ένα λάθος απ’ την Nokia New Zealand. Η σελίδα που αναφερόταν πως το Symbian Anna είναι διαθέσιμο πλέον επιστρέφει 404.

Update 2: Επιτέλους, επίσημα πλέον το Symbian Anna για αναβάθμιση εδώ και τώρα

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εγω εχω το noia c6-01 αλλά ακόμα δεν μου εμφανίστηκε το update! Γιατί?

 2. ουτε στο ν8 παιδια.

 3. Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει αλλά όπως πάντα ανά χώρα :) Υπομονή!

 4. Σε καμία χώρα δεν ξεκίνησε

 5. Η εικόνα του άρθρου προέρχεται από το site της Nokia New Zealand. Όπως φαίνεται έγινε κάποιο λάθος και η σελίδα ανέβηκε καταλάθος. Πλέον το φτιάξανε, η σελίδα κατέβηκε και το άρθρο διορθώθηκε.

 6. Που ‘ναι η Άννα, οεο;

  Ελπίζω να μην αργήσει.. :)

 7. Κρίμα :'( Στο περίπου μήπως γνωρίζουμε την επίσιμη ημερομηνία κυκλοφορίας του symbian anna? Ανυπομονώ!!!!!

 8. Υποτίθεται ότι βγαίνει μέχρι τα τέλη του μήνα.

  • Μέσα στον Αύγουστο έχουν πει ότι θα γίνει σταδιακά release το Symbian Anna πρώτα στις unlocked συσκευές και μετά στα κινητά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που έχουν πειράξει firmware κλπ. Προφανώς αυτά θα ακολουθήσουν τελευταία γιατί δεν εξαρτάται από την Nokia αλλά τις εταιρείες κινητής.

 9. Εντάξει παιδιά μην τρελενεστε πότε θα την πάρουμε την αναβάθμιση. Πήγα και είδα απο κοντά το Χ7 που έχει άννα και δεν τρελάθηκα. Ναί είναι βελτιωμένο στο σύνολο του, αλλά μην φαντάζεστε οτι τα κινητά μας θα πάρουν φωτιά απο την ταχύτητα και την γρηγοράδα. Με το καλο να μας έρθει και το Belle.

 10. Για τη Belle δεν εχω ακούσει πότε αναμένεται άλλα δε νομίζω πριν τον Ιανουάριο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons