Ο Stallone και οι απαγορευμένες ουσίες

by Stefanos Kofopoulos • On 21-05-2007 • AT 10:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

sylvester stallone cartoon

Την ώρα που ο Sylvester Stallone ετοιμάζεται για το Rambo 4 η αστυνομία της Αυστραλίας τον κατηγορεί και τον αναγκάζει να πληρώσει πρόστιμο για κατοχή απαγορευμένων σκευασμάτων αυξηντικής ορμόνης και τεστοστερόνης.

Ο Stallone σε γράμμα το προς το δικαστήριο δήλωσε ένοχος και αποφασισμένος να δεχθεί τις συνέπειες της παράβασης του. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσει $2500 πρόστιμο και $8226 για τα δικαστικά έξοδα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου είπε ότι έχει μεγαλώσει αρκετά και οι ανάγκες του Rambo 4 είναι τέτοιες που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει αυτά τα σκευάσματα για νιώσει καλύτερα. Αναγκάστηκε να φέρει από την Αμερική όλο το φαρμακείο μαζί του γιατί διαφορετικά το 60χρονο κορμί του δεν θα τα έβγαζε πέρα. Συγκεκριμένα δήλωσε: “As you get older, the pituitary gland slows and you feel older, your bones narrow. This stuff gives your body a boost and you feel and look good. Doing ‘Rambo’ is hard work … Where do you think I am going to get this stuff in (Myanmar)?”

Εντάξει φθηνά την γλίτωσε με το πρόστιμο και τον νόμο, απορώ όμως πως είναι ζωναντός κάνοντας χρήση τόσο ισχυρών απαγορευμένεων ουσιών. Η αυξηντική ορμόνη και η τεστοστερόνη είναι άκρως επικίνδυνες ουσίες!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons