Σχόλια χρηστών στα αρχεία του DropBox

by Nikos Kaimakamis • On 29-04-2015 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

comments dropbox

To DropBox εμπλουτίζει τις δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες της υπηρεσίας, επιτρέποντας τα σχόλια στα αρχεία που διαμοιράζεται κανείς στο cloud. 

Το DropBox αποφάσισε να δώσει περισσότερο social χαρακτήρα στις υπηρεσίες του, με το σχολιασμό να μπορεί να αποτελέσει σε πολλές περιπτώσεις ένα εργαλείο αύξησης της παραγωγικότητας. Τα σχόλια θα μπορούν να εμφανιστούν σε ένα ξεχωριστό πεδίο, στο μενού προεπισκόπησης ενός αρχείου στο cloud. Παράλληλα, ενημερώνεται ο κάθε χρήστης του DropBox με ένα email κάθε φορά που δημιουργείται ένα νέο σχόλιο σε κάποιο αρχείο του, ενώ μπορούν να γίνονται και mentions με την λογική του Twitter και τη χρήση του συμβόλου @ πριν από ένα όνομα.

Φυσικά, ο χρήστης μπορεί, εάν το επιθυμεί να απενεργοποιήσει εντελώς τη δυνατότητα των σχολίων από το λογαριασμό του στο DropBox και να την ενεργοποιεί όποτε το χρειάζεται. Με το σχολιασμό που βάζει πλέον το DropBox στο σύστημα διαμοιρασμού αρχείων, μπορεί να γίνεται μία συζήτηση πάνω σε ένα δεδομένο αρχείο, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει κατά πολύ τους business χρήστες, αλλά και όσους συνεργάζονται με άλλους από απόσταση.

Αρχικά η δυνατότητα σχολιασμού υπάρχει στην web εκδοχή του DropBox, με την δυνατότητα αυτή να προστίθεται αργότερα και στις mobile εφαρμογές της υπηρεσίας σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons