Σχέδια το Essential Phone να καταστεί διαθέσιμο και στην Ευρώπη

by George Polyzos • On 18-07-2017 • AT 3:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Essential Phone, δημιούργημα του Andy Rubin, ενδέχεται να μην περιοριστεί στα όρια της αμερικανικής αγοράς αλλά να επεκταθεί και στην Ευρώπη, ξεκινώντας από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, η Essential σχεδιάζει την επέκταση της διαθεσιμότητας του PH-1 στη Βρετανία αρχικά, με τις υπόλοιπες χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου να ακολουθούν, αλλά και στην Ιαπωνία.

Σε πρώτη φάση, ο Andy Rubin φέρεται να διαπραγματεύεται τη διάθεση του Essential Phone στη Βρετανία μέσω των τοπικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Μάλιστα, στελέχη της Essential φέρονται να είχαν επαφές την προηγούμενη εβδομάδα με τους παρόχους που δραστηριοποιούνται στη βρετανική αγορά ώστε να δημιουργηθεί ένα χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα της συσκευής.

Το δεύτερο στάδιο «επέκτασης» προβλέπει τη διάθεση της συσκευής σε χώρες της δυτικής Ευρώπης αλλά και της Ιαπωνίας. Οι Financial Times δε δίνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή της συσκευής στην Ευρώπη, η οποία στις Ηνωμένες Πολιτείες διατίθεται μέσω του δικτύου της Sprint έναντι 700 δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή δεν κατόρθωσε να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών την περίοδο που είχε αρχικά ανακοινωθεί, δημιουργώντας τη σχετική μουρμούρα. Αυτό θα γίνει ωστόσο «άμεσα» σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Essential, Niccolo de Masi.

Τέλος, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι αν και η συσκευή ενσωματώνει μια σειρά από ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά εντούτοις το ενδιαφέρον για αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πρόκειται για τη συσκευή που δημιούργησε ο Andy Rubin, εκ των δημιουργών του ίδιου του λειτουργικού συστήματος Android.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons