Η εφορία έχει blog

by Stefanos Kofopoulos • On 24-07-2007 • AT 12:26 am • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

swedish tax agency blog

Φαντάζομαι ότι δεν σας πέρασε από το μυαλό ούτε στιγμή ότι αναφέρομαι στην ελληνική εφορία. Πρόκειται για μια προσπάθεια της Σουηδικής κυβέρνησης και της εφορίας για την αναμόρφωση των sites, των υπηρεσιών και της χρηστικότητας, την οποία επικοινωνούν μέσα από το blog στο wordpress, ζητώντας συμμετοχή των πολιτών στα σχόλια. Φυσικά η προσπάθεια είναι στα Σουηδικά αλλά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αφήσουν σχόλιο σε ένα από τα παιδιά που τρέχει το project… cool!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αψογα! Θα αφήσουμε σχόλιο να κάνει και η Ελληνική Εφορία blog. Oh wait, μήπως μετά το ΕΣΡ και το youtube, θα φορολογήσει τον Έλληνα κάτοχο blogs ανάλογα με τα μηνιαία posts? Φ.Μ.Α. 19%?

 2. @Ditikos: Ποτέ μην λές ποτέ! LOL

 3. Hello

  I saw you post just because you linked to our blog. Nice to see that you write about it in Greek. I don’t understand Greek but tried and online translator just to see what you where writing. Just out of curiosity, how did you find the blog and do you understand swedish?

  If you have any question let us know.

  Regards,

  Jens Wedin
  Skatteverket

 4. @Jens Wedin: Hej, unfortunately my swedish are limited to a few words. I discovered the tax service blog from your blog. It happens to be one of the readers of jedisthlm.com

 5. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΛΟΣ ??
  Αυξάνονται, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, οι ημέρες άδειας που δικαιούται η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις σχολικές επιδόσεις των παιδιών τους.

  Συγκεκριμένα, ο κ. Παυλόπουλος εξέδωσε απόφαση, με την οποία διευκολύνει τους υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που έχουν παιδιά στην πρωτοβάθμια ή τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (σε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία), να παρακολουθούν τις σχολικές επιδόσεις τους, απουσιάζοντας από την εργασία τους δικαιολογημένα, προκειμένου να επισκεφθούν το εκπαιδευτικό ίδρυμα που σπουδάζουν τα παιδιά τους.

  Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο υπάλληλος που έχει ένα παιδί δικαιούται τέσσερις ημέρες το έτος, αυτός με δύο παιδιά δικαιούται πέντε ημέρες και, σε περίπτωση που τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα σε διαφορετικά ιδρύματα διαφορετικής εκπαιδευτικής βαθμίδας, η δικαιούμενη άδεια αυξάνεται κατά μία ημέρα.

  Η εν λόγω άδεια είναι με πλήρεις αποδοχές και ο χρόνος αυτής λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας

 6. Καλημέρα στο Κ.Προιστάμενο.
  Μια πράκληση θερμή απο έναν καλο πελάτη σας και πολίτη.Τ εκκαθαριστικά που στέλνετε όταν είναι η περίοδος να πληρώσουμε καλό θα ήταν να τα στέλνετε συστημένα, γιατι υπάρχει πρόβλεμα στο ταχυδρομείο και καμιά φορά τα χάνουν.
  Καλή σας μέρα!

Top

Show Buttons
Hide Buttons