Τα πρώτα προβλήματα του Surface tablet με το Touch Cover

by Stefanos Kofopoulos • On 10-11-2012 • AT 11:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Τα πρώτα προβλήματα του Surface tablet με το Touch Cover

Είναι σχεδόν αδύνατο να ρίχνεις στην αγορά ένα προϊόν όπως το Surface tablet και να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα με το software ή το hardware. Όσες δοκιμές και αν έχουν προηγηθεί πριν την επίσημη κυκλοφορία του προϊόντος, οι καταναλωτές “διεξάγουν” το μεγαλύτερο τεστ.

Στην περίπτωση του Microsoft Surface τα προβλήματα που εμφανίζονται αφορούν το software και το hardware. Τα Windows RT φαίνεται να κάνουν κόλπα με τον ήχο, που ξαφνικά χάνεται και ενεργοποιείται κατά βούληση. Η Microsoft διερευνά το θέμα και αναμένεται να απαντήσει με update. Ίσως την τρίτη τα Windows 8 και Windows RT ενημερωθούν με κώδικα που αφορά τα προβλήματα του ήχου. Θα δούμε.

Το πρόβλημα στο hardware εμφανίζεται στο Touch Cover. Συγκεκριμένα σημεία του Touch Cover “ανοίγουν” αποκαλύπτοντας την εσωτερική καλωδίωση. Η Microsoft έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και αντικαθιστά δωρεάν τα προβληματικά Touch Cover χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το πρόβλημα με το Touch Cover είναι κάπως ειρωνικό. Ενώ το ίδιο το Surface tablet αντέχει κακουχίες και πτώσεις, το υλικό του καλύμματος είναι αυτό που ενώ δεν ταλαιπωρείται, είναι αυτό που έχει προβλήματα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons