Συνεργασία Visa με Vodafone και CARTA Worldwide

by George Polyzos • On 06-04-2015 • AT 9:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Visa_Vodafone

Οι πελάτες της Vodafone θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους στο ψηφιακό πορτοφόλι της Vodafone και με τη χρήση smartphones σε τερματικά ανέπαφων συναλλαγών.

Με τις νέες συμφωνίες της Vodafone με τη Visa και την Carta Worldwide, οι πληρωμές με κάρτες μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone θα εφαρμοστούν στις Ευρωπαϊκές αγορές από το δεύτερο τρίμηνο του 2015 και μετά.

Η υπηρεσία αυτή, η οποία απαιτεί Vodafone NFC SIM, θα είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα Android smartphones. Για τη χρήση της υπηρεσίας οι πελάτες θα πρέπει:

  • Να εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους στην εφαρμογή του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone, όπου θα αποθηκεύονται στην Vodafone NFC SIM με διαφορετικό όνομα από αυτό της κάρτας για λόγους ασφαλείας
  • Να επιβεβαιώσουν ότι είναι οι κάτοχοι της κάρτας τους χρησιμοποιώντας την υπηρεσία πιστοποίησης της Visa (Verified by Visa)
  • Να πληρώσουν τοποθετώντας το κινητό τους πάνω από ένα τερματικό το οποίο δέχεται ανέπαφες πληρωμές
  • Να ελέγξουν το ιστορικό πληρωμών μέσω κινητού, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, όπου και αν βρίσκονται.

Οι πληρωμές χρεώνονται αυτόματα από τις επιλεγμένες κάρτες, οι οποίες προστατεύονται με ένα καθορισμένο από το χρήστη 4ψήφιο κωδικό για υψηλότερης αξίας συναλλαγές.

Το ψηφιακό πορτοφόλι της Vodafone είναι διαθέσιμο στη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και την Ολλανδία. Οι πελάτες μπορούν ήδη να προσθέσουν loyalty κάρτες στο ψηφιακό πορτοφόλι της Vodafone, καθώς και να πληρώσουν με το Vofadone SmartPass το οποίο ξεκίνησε συνεργασία με τη Visa το 2013.

Η εξέλιξη του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Vodafone mCommerce η οποία σχεδιάστηκε για να παρέχει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου αντικαθιστώντας τα κέρματα, τα τραπεζογραμμάτια και  τις πλαστικές κάρτες.

[Δ.Τ. Visa]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons