Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

by Stefanos Kofopoulos • On 02-04-2008 • AT 1:54 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

student forum

Δυστυχώς δεν είχα ιδέα για το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας όταν ήμουν μαθητής αλλά τώρα που μου δίνεται η δυνατότητα θα είμαι εκεί για να παρακολουθήσω από κοντά τι μαγειρεύουν πίσω και μπροστά από τα θρανία οι φοιτητές. Οι αιτήσεις για αποδοχή εργασιών γίνονται δεκτές μέχρι 18/02/2008!

Φέτος η διοργάνωση κλείνει 5 χρόνια ζωής και λαμβάνει χώρα στις 8 Μαΐου στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ… δίπλα από τα εκπαιδευτήρια Δούκα δηλαδή. Όπως αναφέρεται και στο επίσημο site “στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει μία πανελλήνια επιστημονική συνάντηση ερευνητών, μεταπτυχιακών φοιτητών και επαγγελματιών στην οποία θα ανταλλαγούν απόψεις και μεθοδολογίες σχετικά με τις εξελίξεις στους τομείς της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και των σύγχρoνων Επιχειρηματικών Πρακτικών”.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν όλα πάνε καλά με τις άδειες στο στρατόπεδο, θα συμμετέχω κι εγώ στο συνέδριο αυτό με την εργασία: Τεχνική συγκριτική αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, στην οποία κάνω benchmarking σε 570 CMS!

  2. Έχουν ήδη ανοίξει οι ηλεκτρονικές εγγραφές: http://ism.dmst.aueb.gr/fsdet/registrations.html

Top

Show Buttons
Hide Buttons