Στρογγυλό το επόμενο LG smartwatch

by Nikos Kaimakamis • On 25-08-2014 • AT 3:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg round smartwatch

H LG με ένα teaser video που έδειξε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, κατέστησε σαφές ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην IFA τη νέα της πρόταση smartwatch που θα έχει στρογγυλή κάσα. 

Μετά το πρώτο της μοντέλο με λειτουργικό σύστημα Android Wear και προτού αυτό καλά καλά ξεκινήσει την εμπορική του πορεία, έχουμε την προετοιμασία της εταιρείας για ανακοίνωση ενός νέου smartwatch που αυτή τη φορά θα έχει πιο εκλεπτυσμένο σχήμα, όπως και η πρόταση της Motorola με Android Wear.

Το ότι θα είναι στρογγυλό το σχήμα του νέου μοντέλου είναι δεδομένο από το βίντεο της LG, όπως και το ότι θα κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση IFA στο Βερολίνο. Εκείνο που δεν διευκρινίζεται είναι το εάν θα έχουμε να κάνουμε με ένα wearable ή ένα smartwatch, αν και πάλι η απάντηση είναι ότι θα είναι μία φορετή συσκευή με ρολόι, όπως φαίνεται από τις εικόνες που εμφανίζονται στο teaser.

Το πιο πιθανό είναι ότι η συσκευή θα συνδέεται ασύρματα με κάποιο smartphone, αν και δεν πρέπει να αποκλείουμε εκπλήξεις, όπως είναι για παράδειγμα, μία συσκευή που να λειτουργεί αυτόνομα και χωρίς smartphone. Υπομονή, την επόμενη εβδομάδα όλες μας οι απορίες θα λυθούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons