Οι Streetpanthers της Θεσσαλονίκης

by Stefanos Kofopoulos • On 30-04-2007 • AT 10:00 am • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Streetpanthers sticker

Μια ενδιαφέρουσα κίνηση τρέχουν καιρό τώρα οι Streetpanthers της Θεσσαλονίκης, που ουσιαστικά δεν ανέχονται πλέον την άναρχη κατάσταση με το παρκάρισμα στην συμπρωτεύουσα. Για τον σκοπό αυτό κυκλοφορούν με αυτοκόλλητα στο χέρι και με την πρώτη ευκαιρία κολλάνε από ένα στα αυτοκίνητα που την έχουν δει σε ένα συνδυασμό Σουμάχερ, τρακτέρ και δεν με νοιάζει για τους άλλους.

Για την ακρίβεια το αυτόκολλητο που διαφημίζουν στο site τους γράφει: Είμαι γάιδαρος! Παρκάρω όπου γουστάρω.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χαχαχα το είχα δει το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο σε ένα ταλαιπωρημένο χιλιοτρακαρισμένο αυτοκίνητο στην γειτονιά μου. Αλλά είχα την εντύπωση πως ο ίδιος ο οδηγός το είχε κολλήσει ως ένδειξη αυτοσαρκασμού!

 2. Πολυ καλή κίνηση κατά την γνώμη μου. Αντι να του σκάσεις τα λαστιχα, ή να του ρίξεις αυγά στα τζάμια, ευγενικά τον προτρέπεις να σκεφτεί την επόμενη φορά που θα παρκάρει σε λάθοσ σημείο. Nice…Keep posting it….

 3. @DaNaH: Είναι καλή ιδέα αλλά δεν ξέρω αν είναι νόμιμη.

  @D.S.A.W: Έ όχι να σκάσεις και τα λάστιχα! Υπερβολικό. Μπορείς απλά να λες σε φίλους και γνωστούς να αποφεύγουν να παρκάρουν έτσι.

 4. Νόμιμη δεν ξέρω αν είναι, αν ήταν δεν θα είχαν και 3 μηνύσεις αυτή η παρέα, όπως λέει και στο site. Πάντως σίγουρα είναι κομματάκι ριψοκίνδυνη, μιας και φαντάσου να σε πιάσει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου την ώρα που πας να του κολλήσεις το αυτοκόλλητο!

 5. @madcap: Εγώ πάντως στην Νάουσα που πήγα πρώτη φορά με αυτοκίνητο πριν μερικές εβδομάδες πάνω σε πεζοδρόμιο πάρκαρα γιατί δεν έβρισκα τίποτα άλλο. Μιλάω για την Νάουσα Ημαθίας!!

 6. Δεν ήταν μηνύσεις, 3 email με απειλές ήταν, ανάμεσα στα 950 ενθουσιώδη που πήραμε ως σήμερα. Οι μάγκες είναι συνήθως θρασύδειλοι, περιμένουμε καμιά μήνυση για να γελάσουμε όλοι στο ακροατήριο αλλά που…

 7. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία ςας !!!
  Πως μπορώ να προμηθευτώ αυτοκόλλητά ςας?

 8. Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

  Η οδήγηση αποτελεί μέρος της καθημερινής μας ζωής. Για αυτό το λόγο είναι αναγκαίο να βρούμε τρόπους ώστε να καταστήσουμε την οδήγηση μια ασφαλή και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη εμπειρία.

  Έχουμε ένα ερωτηματολόγιο που έχει ως στόχο να αξιολογήσει το επίπεδο άγχους του μέσου οδηγού και τις πιθανές επιδράσεις που μπορεί το άγχος αυτό να έχει στην οδήγηση, και συνεπώς, στην ασφάλεια των οδηγών και των ελληνικών αυτοκινητοδρόμων.

  Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται μόνο για επιστημονικούς σκοπούς. Η συμμετοχή σας είναι καθαρά εθελοντική.

  Το παρακάτω ερωτηματολόγιο πρέπει να συμπληρωθεί από άτομα που οδηγούν. Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών και κάτοχος άδειας οδήγησης μπορεί να λάβει μέρος στην έρευνα.

  Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο επομένως κανένας δεν θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

  Εάν επιθυμείτε μπορούμε να σας στείλουμε αυτό το ερωτηματολόγιο για να το συμπληρώσετε. avataki@certh.gr

Top

Show Buttons
Hide Buttons