Στρατηγική συνεργασία Konami και Samsung

by George Polyzos • On 21-11-2014 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung UE78HU8500 (1)

Η Konami Digital Entertainment και η Samsung ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία που αφορά στο videogame, PES 2015.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της επιλογής «Fan View» του συγκεκριμένου παιχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν εντυπωσιακές οπτικές γωνίες στον αγώνα, ειδικά σχεδιασμένες για όσους χρησιμοποιούν τις νέες κυρτές UHD τηλεοράσεις της Samsung.

Παρουσιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με υψηλή ευκρίνεια, η λειτουργία «Fan View» θα είναι διαθέσιμη στα PlayStation 4, Xbox One και στις εκδόσεις Windows PC για το PES 2015, μέσω ενός update, το οποίο οι χρήστες μπορούν να κάνουν download μέσω διαδικτύου και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2014.

Το PES 2015 έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη προσομοίωση ποδοσφαιρικού αγώνα σε videogame. Οι κοινές προσπάθειες της Konami και της PES Productions επικεντρώθηκαν στη δημιουργία της ίδιας έντασης και πάθους που χαρακτηρίζει ένα σημαντικό αγώνα.

Έτσι, το PES 2015 έχει γίνει διάσημο για τα μοναδικά control και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει στον παίκτη. Ο παίκτης έχει τον απόλυτο έλεγχο κάθε πάσας, σουτ ή επίθεσης, προσφέροντας του την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού στο γήπεδο του PES 2015.

[Δ.Τ. Samsung]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons