Στρατηγική συμφωνία Ericsson και Inmarsat

by George Polyzos • On 14-12-2015 • AT 9:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

handshake

Η Inmarsat, πάροχος υπηρεσιών κινητών δορυφορικών επικοινωνιών και η Ericsson, υπέγραψαν στρατηγική συμφωνία που έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της ανταλλαγής εμπορευμάτων.

Επίσης, η συμφωνία στοχεύει στη διευκόλυνση της διοίκησης και των λειτουργικών δεδομένων του πλοίου, ώστε να συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό ολόκληρης της αλυσίδας εφοδιασμού των θαλάσσιων μεταφορών.

Οι δύο εταιρείες θα αναπτύξουν από κοινού υπηρεσίες, λύσεις και εφαρμογές προσδιορίζοντας τα πρότυπα για τη δορυφορική συνδεσιμότητα και την ενσωμάτωση εφαρμογών στον κλάδο της ναυτιλίας.

Ως πρώτο βήμα, η Ericsson έχει υπογράψει μια σύμβαση διανομής για να προσφέρει στην XpressLink, το συνδυασμένο δίκτυο L-band και Ku-band δίκτυο VSAT της Inmarsat για την ναυτιλιακή αγορά. Το XpressLink προσφέρει μια εύκολη αναβάθμιση των υπηρεσιών του Inmarsat Fleet Xpress, με την υποστήριξη του νέου παγκόσμιου Xpress όταν αυτό γίνει διαθέσιμο μέσα στους επόμενους μήνες. Σκοπος των δυο εταιρειών είναι η επέκταση της συμφωνίας ώστε να καλύψει και το Fleet Xpress.

Η νέα στρατηγική σχέση θα ανοίξει επίσης το δρόμο για την ενοποίησης μεταξύ του Maritime ICT Cloud της Ericsson και της παγκόσμιας διασύνδεσης, που παρέχονται μέσω του Inmarsat δικτύου δορυφορικών επικοινωνιών.

Το Maritime ICT Cloud της Ericsson είναι μία end-to-end ολοκληρωμένη λύση υπηρεσιών cloud που συνδέει τα πλοία στη θάλασσα με τις εργασίες στην ξηρά, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών συντήρησης, κέντρων υποστήριξης πελατών, στόλου / μεταφοράς συνεργατών, λιμενικές δραστηριότητες και με τις αρχές.

Με την υποστήριξη της Inmarsat, το Maritime ICT Cloud θα διασφαλίσει ότι τα φορτηγά θα δαπανούν λιγότερο χρόνο αναμονής στα λιμάνια, λιγότερος χρόνο κατά την μεταφορά του φορτίου, και οι παραγωγοί θα βρίσκονται σε θέση να προγραμματίζουν καλύτερα τις αποστολές τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons